تبلیغات شما


لود


۱۴۰۱ / ۱ / ۳۱ ۱۱:۵۱

صفحه اصلی / سلامت


طرز تهیه موهیتو بدون آب گازدار و با آب گازدار ( باطعم فوق العاده لذیذ )

موهیتو به انگلیسی Mojito نوشیدنی خنک و دلپذیر تابستانی است که در اصل از ترکیب دو طعم لیمو و نعناع تهیه می شود و بنا به ذائقه فردی می توان میوه ها و نوشیدنی های دیگر را به آن اضافه نمود. زادگاه این نوشیدنی هاوانا در کوباست. کوکتل موهیتو یکی از بهترین  گزینه ها برای جایگزینی نوشابه در کنار غذاست.


بیشتر بدانیم: طرز تهیه پاستا با سس آلفردو برای 4 نفر


۱. طرز تهیه موهیتو بدون آب گازدار

توجه داشته باشید که مواد لازم گفته شده طرز تهیه موهیتو بدون آب گازدار برای ۴ نفر می باشد؛ زمان لازم برای آماده شدن موهیتو ۱۵ دقیقه می باشد

ردیف مواد لازم مقدار مورد نیاز
1 آب نصف لیوان
2 یخ یک و ۱/۲ لیوان
3 شکر ۳ قاشق غذاخوری پر
4 لیمو ترش ۳ عدد
5 برگ نعنا تازه ۱ مشت

دستور تهیه طرز تهیه موهیتو بدون آب گازدار

طرز تهیه موهیتو

نصف لیوان آب را در یک پارچ بریزید.
پوست رویی لیمو ترش را بگیرید و به پارچ آب اضافه کنید. پوست رویی لیمو ترش موهیتو را تلخ می‌کند پس بهتر است که آن را جدا کنید.
دو قاشق غذاخوری شکر را نیز اضافه کنید.
نعنای تازه را پاک کنید و شاخه‌های آن را بگیرید به طوری که فقط برگ نعنا باقی بماند.
یک مشت از برگ نعنا را نیز به پارچ اضافه کنید.
اکنون باید یخ را اضافه کنید، اگر دوست دارید که موهیتو شبیه یخ در بهشت غلیظ و سفت شود، یخ موهیتو باید زیاد باشد، ولی اگر موهیتو شل و آبکی دوست دارید یخ کمتری بریزید.
حال همه‌ مواد را با هم مخلوط کرده و در مخلوط کن با دور متوسط بریزید.
کمی که مخلوط شد آن را در لیوان مورد نظر برای سرو بریزید.
نوش جان …

۲. تهیه موهیتو رستورانی (گازدار)

مواد لازم

نعناع تاز : ۱۰ برگ
آب گازدار : ۱ لیوان
لیمو ترش : ۲ عدد
شکر :۱ قاشق غذاخوری
یخ : ۲/۱ لیوان

طرز تهیه موهیتو رستورانی گازدار

آب گازدار، شکر، یخ، لیموترش پوست گرفته شده و برگ‌های نعنا را در پارچ مخلوط کن بریزید و در آن را بگذارید.
مخلوط کن را روی کمترین سرعت روشن کنید تا مواد خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.
سپس نوشیدنی را درون لیوان مورد نظر بریزید و آن را با برگ نعنا و لیموترش تازه تزئین کنید.

موهیتو شما آماده سرو است … نوش جان …

موهیتو بلوبری:

مواد لازم موهیتو بلوبری

نعنای تازه  به مقدار لازم
آب لیمو، آب 1 لیمو (برای هر لیوان نوشیدنی) 1 عدد
شربت بلوبری (برای هر لیوان نوشیدنی) 1/4 فنجان
سودا 240 گرم
 دلستر ساده یا لیمویی (برای هر لیوان نوشیدنی) 60 گرم
 بلوبری تازه 1 فنجان
شکر 1 فنجان
 آب  1 فنجان

 

طرز تهیه موهیتو بلوبری

برای تهیه شربت بلوبری تازه شکر و آب را درون قابلمه ریخته روی شعله متوسط حرارت دهید تا قل بزند و شکر در آب حل شود و سپس شعله را خاموش کنید تا از حرارت بیفتد.

سخن آخر
همان‌طور که گفتیم این نوشیدنی در دو نوع غلیظ و رقیق وجود دارد که اگر می‌خواهید غلیظ شود باید مقدار یخ موجود در مواد زیاد باشد و اگر می‌خواهید شل باشد باید یخ کمتری در آن بریزید.


مریم تقی‌زاده


نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری رخ در وب سایت منتشر خواهد شد

در حال بارگزاری نظرات ...