آخرین اخبار
لود
۱۴۰۱ / ۱ / ۲۰ ۱۰:۳۲
صفحه اصلی / سلامت
از دستور پخت ماکارونی کلاسیک رب گوجه فرنگی خسته شده اید؟ سپس با دستور العمل های جدید پاستا، مهمانان خود را هیجان زده کنید. دستور العمل های خوشمزه و آسان برای تهیه ماکارونی و نکات تهیه ماکارونی در انتظار شما هستند. طرز تهیه پاستا پنه آلفردو ، این غذا از محبوبترین پاستاهای ایتالیایی در ایران میباشد از این دستور پختکه با نکات ریز و دقیق بیان شده است. به طورخوب و راحت یک دستور پخت خوش مزه رامی توانید استفاده کنید. که ما در این مقاله برای پاستا پنه 4 نفره را توضیح خواهیم داد. که این دستور پخت را هم کودکان هم بزرگسالان دوست دارند.
پنه آلفردو را میتوان به عنوان بهترین گزینه برای اولین تجربه از خوردن پاستا با سس خامه و شیر معرفی کرد؛ که از بین تمام انواع پاستا که در سرتاسر دنیا طبخ میشود “پاستا پنه” با سس آلفردو بسیار محبوب بوده و طرز تهیه سادهای نیز دارد؛ لذا برای یادگیری مراحل تهیه این غذای ایتالیایی لذیذ با ما همراه باشد.
طرز تهیه پاستا پنه ویژه با سس آلفردو برای 4نفر
طرز تهیه پاستا پنه/ مراحل آماده سازی
دستور پخت پاستا پنه ، غذاهای ایتالیایی در نوع خود یکی از سادهترین و در دسترس ترین دستور تهیه را به خود اختصاص میدهند؛ در این میان یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که میتوان برای ناهار و شام آماده کرد بدون شک پاستا پنه مرغ با سس آفردو خواهد بود، چون علاوه بر این که بسیار خوشمزه میباشد خیلی راحت و سریع نیز آماده میشود و چناچه به نکاتی که در این دستور تهیه بیان میشود را به خوبی عمل کنید حتما میتوانید به راحتی این غذای ایتالیایی را در آشپزخانه خودتان تهیه کرده و از طعم و عطر دلپذیرش لذت ببرید.
1 | مواد لازم برای دستور پخت پاستا پنه | مقدار لازم |
---|---|---|
2 | پاستا پنه | 250 گرم |
3 | مرغ | نصف یک سینه مرغ |
4 | پیاز | یک عدد متوسط |
5 | قارچ | 250گرم |
6 | سیر | دو حبه |
7 | پنیر پارمسان | 100 گرم |
8 | خامه صبحانه | دو قاشق غذاخوری |
9 | آرد گندم | دو قاشق غذا خوری |
10 | کره | 50 گرم |
11 | جعفری تازه | دو قاشق غذا خوری |
12 | آویشن | به مقدار لازم |
13 | نمک فلفل سیاه | به مقدار لازم |
14 | روغن | به مقدار لازم |
در گام نخست دستور پخت پاستا پنه یک قاشق غذاخوری روغن درون تابه ای مناسبی ریخته و پیاز خرد شده را به آن اضافه نموده و روی شعله گاز قرار میدهیم و به آرامی حرارت میدهیم، زمانی که پیاز ها کمی نرم و طلایی رنگ شد سیر خرد شده را اضافه کرده و چند دقیقه ای سیر و پیاز را با هم تفت میدهیم.
در گام دوم شعله گاز را کمی زیاد کرده و قارچ ها را به مخلوط سیر و پیاز اضافه میکنیم و با شعله زیاد تفت میدهیم، زمانی که رنگ قارچ ها تغییر کرد حرارت شعله را پایین آورده و سینه مرغ خلالی شده را به مخلوط قارچ اضافه کرده و کمی نمک، فلفل سیاه و آویش را که چاشنی جدایی ناپذیر هر نوع غذایی میباشد را به مواد خود اضافه میکنیم تا مرغها طعم دار شده و حسابی مغز پخت شود.
نکته مهم: سینه مرغ را هم میتوانید به صورت مکعبی و هم به صورت خلالی برش دهید، فقط توجه داشته باشید که برش ها نه زیاد کوچک و نه زیاد بزرگ باشد؛ تا حد امکان برش ها یکدست باشد.
هنگامی که مطمئن شدید سینه مرغ به خوبی مغز پخت شد شعله گاز را خاموش کنید و تابه را کنار بگذارید.
در این مرحله از طرز تهیه پاستا پنه به آموزش سس مخصوص این پاستا که علاقمندان بسیاری هم دارد خواهیم پرداخت چرا که طعم بی نظیر پاستا پنه به قطع با سس آلفردو دو چندان خواهد شد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد ماکارونی حرفهای و رستورانی + نکات جزئی
به منظور آماده سازی سس آلفردو ظرف بزرگی را انتخاب کرده و روی شعله گاز قرار داده و کره را داخل آن اضافه میکنیم و وقتی کره کاملا ذوب شد، آرد را اضافه نموده و مقداری تفت میدهیم تا رنگ آرد تغییر کند.
سپس شیر را کم کم و به تدریج به آرد اضافه میکنیم و در هر مرحله به خوبی هم میزنیم تا به خوبی مخلوط شود و سپس مقداری آویشن، نمک و پودر فلفل سیاه را که به مواد اضافه نموده و به خوبی هم می زنیم ( حدود 5 دقیقه) و سپس خامه را اضافه میکنیم و دوباره هم می زنیم و در آخر پنیر پارمسان را به مواد اضافه کرده و تا زمانی که سس به غلظت مناسب نرسیده به هم زدن ادامه می دهیم.
نکته مهم: زمان اضافه کردن شیر به مواد آردی حتما دقت کنید که به تدریج صورت گیرد تا مخلوطی یکدست حاصل شود و آرد گلوله گلوله نشود.
برای آماده سازی پاستا پنه نیز نخست قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و مقداری آب درون آن بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید و سپس مقدار کمی نمک و روغن را اضافه کنید و سپس پاستا ها را درون قابلمه ریخته و حدود 10 دقیقه بعد پاستا آماده میشود و باید آبکش شوند؛ توجه داشته باشید که پاستا ها به مقدار لازم پخت شود پخت بیش از حد پاستا سبب میشود هنگام سرو پاستا ها له شود لذا در زمان پخت به این مقوله دقت کنید.
تابه مواد اولیه (مرغ و قارچ و …) که کنار گذاشته بودیم را برداشته و دوباره روی شعله قرار میدهیم و پنه ها را به آن اضافه و مخلوط می کنیم؛ سپس سس آلفردو خوش عطر خود را به مواد اضافه کرده و به خوبی آنها را مخلوط میکنیم تا مواد کاملا به خرد پنه ها برود سپس آماده سرو میباشد.
همچنین برای تزئین این پاستا میتوانید هنگام سرو کمی پنیر پارمسان و جعفری تازه و در صورت تمایل از کلم بروکلی تازه استفاده کنید که عطر و طعم بی نظیری به پاستای شما خواهد داد و جلوه بصری بسیار زیبایی هم به پاستای شما میدهد. ولی در آخر یادتان باشد که در این خوراکی زیاد روی نکنید.
در حال بارگزاری نظرات ...