آخرین اخبار
لود
۰۱ / ۱ / ۲۰ ۱۰:۴۶
صفحه اصلی / سلامت
قصد داریم در این مقاله درمورد طرز تهیه لازانیای گوشت روشهایی را ارائه دهیم و اینکه با کدامیک روش میشود خوشمزه ترین لازانیای گوشت را پخت را برای خودتان یک لازانیای خوشمزه تهیه کنید. لازانیای گوشت از غذاهای لذیذ و خوشمزه ایست که میتوان برای مهمونیها آن را از قبل درست کرد و در یخچال قرار داد و روز مهمونی فقط در فر پخت. پس تا انتها مطالب همراه ما باشید.
قبل از هر چیزی اول باید بدانیم این لازانیای گوشت یا همان لازانیا چه نوع غذایی است و ریشهاش از کجا پدیدار شد.
لازانیا، نوعی غذا است که از لایههای چندگانه پاستا ورقهای (خمیربرگ)، سس مخصوص، و پنیر پیتزا درست شده است. لازانیا انواع مختلفی دارد و معمولاً در فر درست میشود.
بیشتر بخوانید: دستور پخت پاستا پنه برای 4 نفر
قسمت اول، خمیر لازانیا در واقع همان خمیر پاستا است که آن را به صورت ورقههای پهن برش میزنند .
قسمت دوم، مواد اصلی که بین این ورقهها قرار میگیرند .
قسمت سوم، سس و پنیر پیتزا که برای لطافت بیشتر و طعم بهتر غذا، در بین لایهها و به ویژه سطح اصلی مورد استفاده قرار میگیرد .
در حقيقت لازانيا ابداع شده دست ایتالیایی هاست، اما این روزها در هر جایی میتوانید پیدایش کنید. سرتا سر اروپا، آمریکا، آسیا و حتی آفریقاییها دوستش دارند. لازانیا از مدتها پیش در رستورانهای درجه یک ایران سرو میشد اما تا زمانی که به صورت صنعتی و درکارخانه تولید انبوه نشده بود همه گیر و برای عموم قابل مصرف نبود. بعدها يك شركت ماكاروني سازي اين غذا را به صورت بسته بندي وارد بازار كرد و در اندك مدتي تمام شركتهاي توليد ماكاروني از اين غذاي جديد خوششان آمد و امروزه ورقههای لازانیا به صورت آماده و کارخانهای و خشک همانند ماکارونی در تعداد انبوه تولید می شود. لازانيا با دهها برند مختلف وارد بازار ایران شده و امروزه حتي انواعي از لازانيا در ايران پخته ميشود كه حتي در خود ايتاليا هم از وجود آن بيخبر هستند!
که این غذای خوشمزه انواع مختلفی دارد مانند: لازانیا،لازانیای ایتالیایی، پیتزا لازانیا، لازانیای لقمهای، لازانیای گوشت ، لازانیا با مرغ، لازانیای نخود سبز، لازانیای گیاهی، لازانیا سبزیجات، لازانیای بادمجان، لازانیا چیکن کرم، لازانیا با تخم مرغ، لازانیای لقمهای مرغ و گردو، لازانیای کم چرب با کدو، لازانیای لوله ای، لازانيا با کدو تنبل، لازانیای اسفناج، لازانيای نان تست، لازانیای ماهی، مایه ماکارونی و لازانیا و….. .
مواد لازم برای تهیه لازانیای گوشت:
گوشت چرخ كرده: 300 گرم
فلفل دلمه اي: 1 عدد
پياز خرد شده: 1 عدد
روغن: 2 قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگي: 2 قاشق غذاخوري
آويشن: 1 قاشق مربا خوري
پنير پيتزا: 500 گرم
نمك و فلفل: به مقدار لازم
كره: 50 گرم
آرد: 2 قاشق غذا خوري
شير سرد: 3 پيمانه
خامه در صورت دلخواه: 50 گرم
سس سفيد رقيق: 3 پيمانه
ورق لازانيا: 6 تا 8 ورق
قارچ اسلايس شده: 200 گرم
برای پخت لازانیای گوشت ابتدا باید پياز خرد شده را با روغن سرخ كنيد و بعد گوشت را اضافه كنيد و سرخ كنيد و سپس قارچ و فلفل دلمهاي را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد . بعد 2 قاشق رب را اضافه كنيد و سپس نمك و فلفل و آويشن را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا قبل از اينكه غليظ شود از روي حرارت برداريد و اگر دوست داشتيد خامه را در اين مرحله از پخت لازانیای گوشت اضافه كنيد. ورق لازانيا را به مدت 10 ثانيه داخل آب جوش قرار دهيد بعد آب جوش قابلمه را خالي كنيد و آب سرد روي لازانياها بريزيد و بعد استفاده كنيد . كف ظرف فر یا پيركس را خوب چرب كنيد و كمي سس سفيد بريزيد بعد ورق لازانيا را بگذاريد و سس سفيد و كمي پنير پيتزا و بعد مايه گوشت را روي آن ريخته سس سفيد و پنير پيتزا و بعد ورق لازانيا قرار داده و سس سفيد و بعد پنير فراوان روي آن بريزيد.پيركس آماده را در فر با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت يك ساعت قرار دهيد. سپس میتوانید لازانیای گوشت خوشمزه خود را نوشجان کنید.
برای اینکه ما بتوانیم موقعی که فر در دسترس نداریم به راحتی غذای خود را آماده کنیم . به این روش دقت کنید و ازش استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه لازانیای گوشت بدون فر:
گوشت چرخ شده :500 گرم
لازانیا: 2 بسته
سوسیس: 300 گرم
قارچ: 500 گرم
سس کچاپ: 1 عدد
فلفل دلمه ای: 1 عدد
پنیر پیتزا: 500 گرم
پیاز خرد شده: 1 عدد
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به مقدار لازم
برای پخت لازانیای بدون فر اول باید مواد لازانیا را آماده کنید، برای این کار یک عدد پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ کنید. بعد گوشت را اضافه کرده و با پیاز تفت دهید تا موادمان تغییر رنگ داده و قهوهای شود، حالا نوبت سوسیس هاست، سوسیسها را خرد کرده و به تابه اضافه کنید.
سپس فلفل دلمهای را خرد کرده و اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید تا نرم شوند، سپس نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید و اجازه دهید مواد با هم تفت بخورد. در مرحله آخر تهیه مواد لازانیای گوشت بدون فر، سس کچاپ را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید مواد با هم پخته و سس غلیظ شود.
سپس نوبت سرخ کردن قارچ هاست، برای اینکه قارچها له نشوند، قارچها را در تابهای دیگر سرخ کرده و نمک و فلفل اضافه کنید. در این زمان که قارچها را سرخ میکنید، لازانیا را در آب جوش قرار دهید و مطابق دستور ذکر شده روی بسته آن را پخته و آبکش کنید. بعد یک تابه مستطیل شکل را با روغن چرب کرده و چند ورق لازانیا داخل آن بچینید، سپس مقداری از مواد گوشتی، چند تکه قارچ و کمی پنیر بریزید.
سپس لازانیا بچینید و دوباره مواد گوشتی ، قارچ و پنیر را اضافه نمایید. لایهها را به همین شکل ادامه دهید تا مواد تمام شود. توجه کنید که لایه آخر را با مواد گوشت و پنیر بچینید و در تابه را ببندید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا برای نیم ساعت بپزد.
سپس میتوانید لازانیای گوشت خود را که بدون فر آماده کردهاید را نوشجان کنید.
در پایان به این چند نکته توجه کنید برای تهیه لازانیای گوشت معمولاً از گوشت چرخ شده استفاده میشود، هر چند در برخی دستورها برای تهیه لازانیا از گوشت ریش ریش شده هم استفاده میشود. نکته مهم در مورد گوشت لازانیا این است که باید کم چربی باشد.
اگر از گوشت چرخ کرده برای تهیه این غذا استفاده کنیم، باید از گوشت کم چرب با چربی بسیار کم استفاده کنیم، به دلیل اینکه این غذا خودش دارای پنیر پیتزا میباشد و بیش از اندازه چرب است، به همین دلیل بهتر است از گوشت کم چربی برای پخت لازانیای گوشت استفاده کنیم.
محقق: امیررضا تقیزاده
در حال بارگزاری نظرات ...