تبلیغات شما


لود


۰۱ / ۱ / ۲۷ ۰۹:۳۷

صفحه اصلی / سلامت


طرز تهیه سرکه سیب خانگی (( محلی طبیعی )) بدون افزودنی

سرکه سیب علاوه بر طعم دادن به سالاد، از رشد باکتری ها جلوگیری می کند، پوست و بدن را جوان تر می کند و به کاهش وزن کمک می کند. اگر محصول تمیزی برای محصول وجود دارد، موادی وجود دارد که می توان در سرکه استفاده کرد. سرکه سیب حاوی ویتامین D نیست، اما حاوی ویتامین های A، B1، B2، B6، C و E است. همچنین حاوی کلسیم، منیزیم، پتاسیم و فسفر است. 

فهرست مطالب مقاله طرز تهیه سرکه سیب خانگی بدون افزودنی

سرکه سیب ارگانیک چند روز طول می کشد، چگونه به دست می آید؟

راه به دست آوردن سرکه سیب ارگانیک یا خرید محصولات دارای برچسب 100% طبیعی بدون مواد افزودنی یا تولید آن در خانه است.این محصول ارگانیک شفابخش را به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید و در عرض یک تا یک ماه و نیم حدود 4 تا 5 لیتر سرکه سیب طبیعی تهیه کنید. یعنی در نتیجه بدانیم که به راحتی و با  آسونی می توانیم سرکه سیب را در خانه به شکل تمیز و خوب تهیه کنیم.

خواص سرکه سیب محلی بدون افزودنی

قبل از شروع به طرز تهیه سرکه سیب اگر با خواص بی‌نظیر این داروی گیاهی آشنا شوید. مطمنا علاقه زیادی به درست کردن آن خواهی داشت. سرکه سیب به تنهایی می تواند 5 جادوی مهم در بدن شما انجام دهد و از مهم‌ترین خواص سرکه سیب با ورود به فصل سرما تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد. برای اطلاع از جزئیات بیشتر به لینک زیر مراجعه فرمایید.


بیشتر بخوانید: 5 جادوی سرکه سیب!‏


با آموزش طرز تهیه سرکه سیب با ما همراه باشید

با آموزش طرز تهیه سرکه سیب با ما همراه باشید

سرکه سیب خواص بی نظیری برای پوست و مو و زیبایی دارد. علاوه بر آن می تواند به عنوان یک آنتی هیستامین علائم آلرژی را کم کند.

مواد لازم برای تهیه سرکه سیب
ردیف مواد لازم مقدار مورد نیاز
1 سیب

1 کیلوگرم

2 شکر به مقدار لازم
3 آب به مقدار لازم
4 طرف شیشه‌ای با درب محکم  1 عدد

طرز تهیه سرکه سیب محلی

دقت کنید که در طرز تهیه سرکه سیب هیچ‌گونه عجله‌ای نداشته باشید. چون روشی که ما در اختیار شما قرار می دهیم بدون هیچ گونه افزودنی بوده و با تخمیر طبیعی به دست خواهد آمد و تخمیر طبیعی نیازمند گذشت زمان می باشد. طرز تهیه سرکه سیب با مراحل زیر تهیه می شود که گام به گام آن ها را دنبال کنید:

گام اول طرز تهیه سرکه سیب بدون افزودنی

سیب های سالم را از سیب های پلاسیده جدا کرده و سیب ها را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و حین برش هسته و دم را نیز جدا کنید.

گام دوم طرز تهیه سرکه سیب بدون افزودنی

سیب ها را در هوای اتاق (25 درجه سانتی‌گراد) قرار دهید تا رنگ آن ها قهوه‌ای شود.

گام سوم طرز تهیه سرکه سیب بدون افزودنی

سیب ها را در ظرف شیشه ای قراردهید و به ازای هر یک قاشق غذاخوری یک فنجان آب بر روی سیب بریزد و این‌کار را تا پوشانده شدن کامل سیب ها ادامه دهید و بعد از تکمیل ظرف را به خوبی تکان دهید تا آب، شکر و سیب‌ها باهم مخلوط شود.


هشدار: به هیچ عنوان نباید سیب ها بالا آب قرار گیرد چون این امر باعث فاسد شدن در مدت زمان طولانی می شود.


گام چهارم طرز تهیه سرکه سیب بدون افزودنی

درب شیشه‌ای حاوی سیب ها را در اتاق تاریک قرار دهید و به مدت 40 روز اجازه دهید عملیات تخمیر انجام شود. در این 40 روز هر هفته یکبار به سرکه خود سر بزنید. چنان‌چه آب سرکه سیب کم شده باشد با ترکیب گام سوم به آن آب و شکر اضافه کنید و اجازه ندهید که سیب ها در بالای آب و شکر قرار گیرند.

گام پنجم طرز تهیه سرکه سیب بدون افزودنی

بعد از اتمام 40 روز سیب ها را له کنید و دوباره با محلول به دست مخلوط کنید و از صافی بگذرانید؛ در این مرحله سرکه سیب شما آماده است ولی بعد از رعایت گام نهایی سرکه سیب را مورد استفاده قرار دهید.

در نهایت:

سرکه سیب را به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید و بعداز ته‌نشین شدن مواد داخل آن دوباره از صافی رد کرده و مورد استفاده قرار دهید.


بیشتر بخوانید: خواص شگفت انگیز سرکه بالزامیک!‏


 

نکاتی مهم که در طرز تهیه سرکه سیب محلی باید بدانیدنکاتی مهم که در طرز تهیه سرکه سیب محلی باید بدانید

 

 

  • در برخی طرز تهیه سرکه سیب اعلام می شود که هسته و دم سیب نیاز به جدا سازی نیست ولی طعم تلخی که در پایان در سرکه سیب به وجود می آید ناشی از قرار گرفتن هسته و دم سیب در داخل سرکه می باشد.
  • ممکن است در طول تهیه سرکه سیب متوجه یک لایه جرم روی سطح آب شوید. در زمان تصفیه سعی کنید آن را دور بریزید و نگرانش نباشید.
  • درب ظرف را کاملا بپوشانید و از عدم نفوذ هوا در داخل ظرف مطمن شوید.
  • در دیگر روش‌ها از مخمر، سرکه سیب و حتی نان استفاده می‌شود. برای تهیه سرکه سیب می‌توان از سیب های نرم و له شده که دیگر مصرف نمی‌شود استفاده نمود.

حتی می توانید برای جلوگیری از چاق شدن و سالم شدن بدن خود می توانید از سرکه سیب در غذاهای خود استفاده کنید. و هنگام استفاده از آن نیز کاملا دقت کنید . که به دلیل اسیدی بودنش به معده ضرر دارد. و نیز صبح ناشتا خوردن که در بعضی از جاها توصیه می شود. برای بدن ضرر دارد.


حجت میرزایی


نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری رخ در وب سایت منتشر خواهد شد

در حال بارگزاری نظرات ...