آخرین اخبار
لود
۰۱ / ۲ / ۶ ۰۹:۱۰
صفحه اصلی / سلامت
دارچین؛ ادویه ای بسیار معطر، خوشمزه و بسیار مفید برای سلامتی است. دارچین علاوه بر فوایدی که برای سلامتی دارد، به خاطر طعم آن نیز شناخته شده است. استفاده از دارچین که از پوست داخلی درختان به نام دارچین به دست می آید، به مصر باستان برمی گردد. از جمله فواید اصلی دارچین که منبع آنتی اکسیدان های پلی فنل است، هم در چای، هم در ادویه و هم به صورت درمان شده مصرف می شود، ویژگی های افزایش مقاومت بدن، درمان عفونت های قارچی و تنظیم گردش خون است.دارچین به لطف ترکیبات موجود در آن دارای خواص دارویی بسیار قوی است. به حدی که در بین 26 ادویه حتی از غذاهای فوق العاده مانند سیر و آویشن نیز پیشی گرفت.
برخی تحقیقات نشان داده اند دارچین قند خون مبتلایان به دیابت را کاهش می دهد اما برخی مطالعات این نتایج را نقض می کنند. همچنین مطالعات در خصوص تاثیر دارچین برای کاهش کلسترول و درمان عفونت های قارچی در مبتلایان به HIV نیز بی نتیجه بوده است.
مطالعات آزمایشگاهی نشان داده اند دارچین التهاب را کاهش می دهد، اثرات آنتی اکسیدانی داشته و با باکتری ها مبارزه می کند. اما تاثیر آن بر انسان مشخص نیست.
گروه اخبار سلامت پایگاه خبری رخ در نظر دارد در این مجال به موضوعاتی از قبیل طبع دارچین ، خواص و مضرات و … بپردازد؛ با ما همراه باشید…
چوب دارچین در پیشگیری از این امر بسیار موثر است، به خصوص برای کسانی که موهای خود را از دست داده اند. دارچین، که به عنوان یک منبع معدنی غنی از آنتی اکسیدان برجسته است، فواید بسیار متفاوتی از نظر مو دارد.
– از مو در برابر همه رادیکال های آزاد محافظت می کند.
– التهاب را کاهش می دهد و باعث نشاط می شود.
– به تقویت فولیکول های مو کمک می کند.
دارچین به درمان آکنه و جوش صورت و بدن کمک می کند.
سه قاشق غذاخوری عسل با را یک قاشق غذاخوری دارچین ترکیب کنید، خمیر به دست آمده را بر روی پوست بمالید و بگذارید 20 دقیقه بر روی پوست بماند سپس بشویید، از این ماسک یکبار در هفته استفاده کنید.
دارچین به حذف سلول های مرده پوست کمک می کند؛ گفتنیست علیرغم گرمی طبع دارچین ، این ادویه آبرسانی قوی و رطوبترسان مناسب برای درمان پوست خشک است.
نمک دریایی، روغن بادام، روغن زیتون، عسل و دارچین را ترکیب کنید و بر روی پوست صورت بمالید تا خشکی پوست رفع شود.
دارچین غنی از آنتی اکسیدان است که می تواند ترک کف پا را درمان کند.
آب لیموترش تازه را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک چهارم فنجان شیر، نصف فنجان آب و دو قاشق غذاخوری پودر دارچین ترکیب کنید و بر روی پا بمالید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب گرم بشویید.
دارچین دارای ضد قارچ و ضد باکتریایی است که می تواند برای درمان بیماری های پوستی اگزما و پسوریازیس مفید باشد.
مخلوطی از یک قاشق چای خوری عسل و دارچین را ترکیب کنید و یک یک لایه نازک از خمیر را بر روی مناطق آسیب دیده پوست بمالید، این روش را برای یک هفته انجام دهید تا نتیجه بگیرید.
دارچین جریان خون را بهبود می بخشد و اکسیژن بیشتری به سطح پوست می رساند و این برای کاهش چروک پوست صورت مفید می باشد.
چند قطره روغن دارچین را بر روی پوست بمالید و خوب ماساژ دهید، بگذارید 20 دقیقه بماند و سپس با آب گرم بشویید.
ماسک عسل و دارچین یکبار در هفته برای افزایش رشد مو مفید می باشد.
استفاده از دارچین می تواند رنگ مو را روشن کند.
مخلوط های مساوی روغن دارچین و پودر دارچین را مخلوط کنید، کل موها را با مخلوط بپوشانید، بگذارید یک شب بر روی موها بماند و روز بعد با آب بشویید.
دارچین می تواند پوست سر را تغذیه کند به درمان شوره سر کمک کند.
یک قاشق چای خوری دارچین، یک قاشق غذاخوری عسل و یک چهارم فنجان روغن زیتون گرم را مخلوط کنید و بر روی پوست سر ماساژ دهید، بگذارید 20 دقیقه بماند و سپس با آب و شامپو بشویید.
به گزارش گروه اخبار سلامت“ پایگاه خبری ” رخ، در حال حاضر، مطالعات مختلفی در خصوص تاثیر دارچین بر سلامتی انجام شده است اما مشخص نیست آیا دارچین در بهبود سلامتی نقشی دارد یا خیر.
طبع دارچین گرم و خشک است. این طبع دارچین از آن یک محرک عالی اعصاب ساخته است. درجه گرمی آن بین دو و سه است. به همین دلیل نیز به صورت چاشنی در غذاها و خوراکیهای مردم ایران استفاده میشود. دارچین که به صورت پودر دارچین یا چوب دارچین استفاده می شود حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان و فلاونوئیدها بوده و ماده فعال آن سینامالدئید نامیده می شود، دارچین همچنین دارای منگنز، آهن و کلسیم و فیبر می باشد. گفتنیست دو نوع دارچین وجود دارد، دارچین سیلانی و دارچین کاسیا.
گفته می شود دارچین یک درمان غیرقابل تأیید است، هیچ دوز مشخصی برای مصرف آن وجود ندارد. برخی توصیه می کنند نصف تا 1 قاشق چایخوری (2-4 گرم) دارچین در روز مناسب است. در برخی مطالعات مصرف 1 گرم تا 6 گرم دارچین در روز توصیه شده است. دوزهای بسیار بالا ممکن است سمی باشد.
دارچین یک گیاه دارویی موثر برای درمان دیابت می باشد که باعث کاهش سطح قند خون می شود و همچنین می تواند حساسیت به انسولین را بهبود بخشد.
بسیاری از مطالعات نشان داده اند که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می توانند با افزودن عصاره دارچین اثرات قابل توجهی بر شاخص های قند خون داشته باشند. دارچین مقدار گلوکز را که پس از غذا وارد جریان خون می شود کاهش می دهد.
دارچین در سلول ها مانند هورمون انسولین عمل می کند، این به میزان قابل توجهی جذب گلوکز توسط سلول ها را بهبود می بخشد، اگرچه این عمل بسیار کندتر از خود انسولین می باشد. دوز موثر دارچین برای درمان دیابت معمولا 1-6 گرم در روز است.
بسیاری از مطالعات نیز نشان داده اند که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 می توانند با استفاده از دارچین اثرات قابل توجهی بر شاخص های قند خون داشته باشند.
مطالعات نشان داده اند که دارچین با کاهش کلسترول و تری گلیسیرید بالای خون از بیماری های قلبی جلوگیری می کند. تحقیقات نشان داده که دارچین از ایجاد لخته های خون در بدن جلوگیری می کند و احتمال حملات قلبی و سکته قلبی را کاهش می دهد.
ترکیبات موجود در دارچین مانع از ایجاد پروتئین توو در مغز می شوند که یکی از علل بیماری آلزایمر است. در مطالعه ای نشان داده شد که دارچین به محافظت از نورون ها کمک می کند، سطح عصبی را بهبود می بخشد و عملکرد حرکتی در بیماران مبتلا به پارکینسون را بهبود می بخشد.
دارچین هضم غذا را بهبود می بخشد و علاوه بر این دارچین برای درمان زخم معده و گاز روده مفید می باشد.
نتایج یک تحقیق آزمایشگاهی در سال 2016 نشان داده که دارچین و روغن دارچین برای درمان عفونت های قارچی مانند کاندیدا مفید هستند.
دارچین حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان می باشد که بدن را در برابر انواع سرطان به ویژه سرطان روده بزرگ محافظت می کند. مطالعات نشان داده که سینامالدئید موجود در دارچین شامل توانایی مهار رشد تومور سرطانی را دارد.
تحقیقات نشان داده که دارچین باعث کاهش اشتها شده و می تواند به لاغری و کاهش وزن کمک کند. مهم این است که مصرف دارچین به تنهایی باعث کاهش وزن نمی شود اما در کنار یک برنامه ی غذایی سالم می تواند میل به پرخوری را کاهش داده و باعث لاغری شود.
آرتروز و روماتیسم باعث درد و تورم در مفاصل می شود و دارچین به کاهش این علائم و درمان این بیماری ها کمک می کند.
در یک فنجان آب گرم دو قاشق چای خوری عسل و یک قاشق چای خوری پودر دارچین را اضافه کنید و دو بار در روز بنوشید تا درد روماتیسم و آرتروز کاهش یابد.
دارچین یک ماده ضد میکروبی، ضد قارچی و ضد ویروسی است و با تقویت سیستم ایمنی بدن از سرماخوردگی و آنفولانزا پیشگیری می کند. دارچین در تقویت ایمنی بسیار قدرتمند است، برخی از مطالعات حتی نشان می دهد که ممکن است خطر ابتلا به ویروس HIV را کاهش دهد.
محققان می گویند که نوشیدن روزانه ترکیب آب و دارچین می تواند برای پیشگیری و درمان بیماری ام اس مفید باشد.
تحقیقات نشان داده که دارچین می تواند از سلول های T محافظت کند، این سلول ها به عنوان تنظیم کننده اصلی واکنش های ایمنی شناخته می شوند، بدن افرادی که مبتلا به ام اس هستند سطح پایین تری سلول های T دارد و در برابر بیماری های خودایمنی آسیب پذیرتر می باشد.
تحقیقات نشان داده که مصرف دارچین می تواند به پاکسازی و سم زدایی کبد کمک کند و برای درمان کبد چرب مفید باشد.
مطالعات نشان داده که دارچین برای درمان بوی بد دهان و پوسیدگی دندان مفید می باشد، همچنین روغن دارچین به عنوان دهانشویه ضد باکتری طبیعی عمل می کند. همچنین مسواک زدن دندان ها با پودر دارچین می تواند به سفیدی دندان کمک کند. این فواید از دارچین هست که استفاده از ان توصیه می شود.
1 | کالری | 247 |
---|---|---|
2 | فیبر | 53 گرم |
3 | چربی | 1.2گرم |
4 | کربوهیدرات | 81گرم |
5 | پروتئیین | 4گرم |
6 | قند | 2.2گرم |
داروهای گیاهی برخلاف داروی های شیمیایی عوارض چندانی ندارند اما استفاده بیش از حد می تواند در برخی موارد مشکل ایجاد کند که معمولا دارچی با طبع گرمی دارد این عوارض به ندرت اتفاق می افتد ولی در عوض تداخل دارویی ایجاد کند که علاوه بر معرفی خواص دارچین در زیر مضرات دارچین را برای شما تشریح کردیم با ما همراه باشید:
دارچین معمولاً عوارض جانبی ندارد. اما استفاده بیش از حد دارچین باعث تحریک دهان و لب ها و ایجاد زخم می شود. در برخی افراد، دارچین می تواند واکنش آلرژیک ایجاد کند. همچنین ممکن است باعث ایجاد قرمزی و سوزش پوست شود؛ به نظر میرسد طبع دارچین از جله علل بروز این عوارض است.
مصرف بیش از حد دارچین ممکن است باعث مسمومیت شود؛ خصوصاً در افرادی که مشکلات کبدی دارند. از آنجا که دارچین ممکن است قند خون را کاهش دهد، افراد مبتلا به دیابت باید به مقدار مناسب از آن استفاده کنند. یکی از عناصر موجود در برخی محصولات دارچین، مانند کومارین، ممکن است باعث مشکلات کبدی شود. اما مقدار این عنصر بسیار کم است و در همه افراد مشکل ساز نیست. با توجه به عدم وجود شواهد کافی در مورد ایمنی دارچین – به عنوان یک درمان – برای کودکان یا زنان باردار یا شیرده توصیه نمی شود.
اگر مرتباً از دارویی خاص استفاده می کنید، قبل از شروع مصرف مکمل دارچین با پزشک خود مشورت کنید. ممکن است طبع دارچین و مکمل آن با آنتی بیوتیک ها، داروهای دیابت، داروهای رقیق کننده خون، داروهای قلب و … تداخل داشته باشد.
در حال بارگزاری نظرات ...