تبلیغات شما


لود


۰۱ / ۷ / ۶ ۰۹:۳۷

صفحه اصلی / سلامت


بهترین رستوران های جهان در سال ۲۰۲۲ را می شناسید

یکی از تفریحات، خوردن غذا در خارج از منزل است. بسیاری از خانواده ها با توجه به درآمدی که دارند یا رستورانهای گران قیمت یا ارزان قیمت می روند و چند ساعتی را در کنار عزیزانشان خوش می گذرانند، غافل از اینکه انتخاب بهترین رستوران علاوه بر داشتن غذاهای خوشمزه و لذیذ نیازمند مولفه های دیگری هم می باشد. با موسیقی زنده رستوران می توان به لذت های بیشتر از بهترین رستوران نیز دست یافت. تعطیلات زمان بسیار مناسبی برای مسافرت کردن و برطرف کردن خستگی که در اثر ماهها کار و تلاش ایجاد شده است. اما یکی از مشکلات افراد در هنگام سفر انتخاب بهترین رستوران است. در انتخاب بهترین رستوران نباید تنها به لذیذ بودن غذا توجه داشت، باید از سالم و بهداشتی بودن غذا و محل تناول و سرو غذا هم غافل نشد.

وجه تمایز بهترین رستوران با سایر رستوران ها:

متاسفانه در تمام دنیا با وجود بسیار بودن رستورانها انتخاب بهترین رستوران که از هر نظر عالی و خوب باشد دشوار است. با این حال می‌دانید که ویژگی هایی سبب تمایز رستوران ها از یکدیگر خواهد شد تا شما تشخیص بدهید چرا برخی رستوران ها به عنوان لاکچری ترین یا بهترین‌رستوران شناخته می‌شوند.

در میان همه رستوران ها رستوران های لاکچری مکان هایی هستند که در آنها انتظارات افراد از آنها گستره‌ی وسیع‌تری را شامل می‌شود. انتظارات این مهمانان فراتر از کیفیت غذای متناسب با قیمت آن است.

از این رو فضای لوکس و محیط داخلی و خارجی رستوران، چگونگی برخورد کارکنان آن، امکانات و خدمات جانبی که در رستوران ارائه می گردد سبب تمایز آنها از دیگر رستوران‌ها شده است و به شناخته شدن آنها به عنوان بهترین رستوران کمک می کند و همه این موارد انتظارات مشتریان رستوران vip هستند.

هدف های بهترین رستوران

این روزها مشاهده می‌کنیم که تعداد کسب و کارهای مرتبط با مواد غذایی در حال افزایش است که به انواع مختلف در سراسر نقاط جهان شروع به کار نموده اند. بدون شک هدف همه آنها سود اقتصادی و همچنین افزایش مشتری برای خود و گسترش دادن این نوع بیزینس است.

ویژگی یک مدیر موفق برای داشتن بهترین رستوران در سال ۲۰۲۲

مدیریت موفق رستوران یکی از سخت ترین شغل هاست و نیازمند مهارت فراوان است تا همه ابعاد در رستوران داری، مثلا روابط عمومی، بررسی موجودی مواد غذایی، لوازم و تجهیزات آشپزخانه صنعتی و سالن پذیرایی، ارتباط بین کارکنان، خدمات رسانی به مشتری و سرویس پذیرایی را لحاظ کرده تا به عنوان بهترین رستوران شناخته شود.

این موارد تنها بخشی از وظایف سنگین یک مدیر است. در برخی از موارد اغلب مدیرها صاحب و مالک رستوران هستند هر کسی که این مسئولیت سنگین را برعهده می‌گیرد نیازمند داشتن تجربه و توانایی بسیار بالا در رستوران داری می باشد تا بتواند موفقیت رستوران را تضمین کرده و در جهت تبدیل شدن به بهترین رستوران نهایت تلاشش را بکند. مدیر رستوران باید بر کار کارکنان و همچنین مشتریان نظارت داشته باشد و رضایت هر دو طرف را جلب کند.

خصوصیات مدیرانِ بهترین رستوران

برای اینکه یک رستوران بتواند به بهترین رستوران تبدیل شود به مدیریت صحیح رستوران هم بستگی دارد و مدیران خوب یک رستوران ویژگی های زیر را دارد:


بیشتر بدانید: رستوران روباتیک که مشتریان خود را شگفت زده می کند!


همیشه حق با مشتری است

کلید موفقیت رستوران یک چیز است یعنی همیشه حق با مشتری است ممکن است با شکایت مشتریان رستوران روبرو شوید و با نظر آنها موافق نباشید اما برای اینکه این مشتری دوباره به رستوران شما برگردد باید با انعطاف و برخورد صمیمی اجازه دهید او تمام حرف‌هایش را بزند و با دقت به حرفهای او گوش دهید.

در آخر به او اطمینان دهید که با وی بوده اید و شما برای جلب رضایت او پیگیر مشکلاتش خواهید شد. مثلا یک مدیر موفق، مدیری است که به انتقادات مشتری و پرسنل خود گوش دهد و این موارد باعث افزایش و وفاداری مشتری های رستوران خواهد شد.

انتظارات و توقعاتی که مدیر از کارکنان دارد به طور صریح و روشن بیان کند

برای تبدیل شدن به بهترین رستوران در سطح جهانی یا کشوری باید همه کارکنان از گارسون گرفته تا کسانی که در خود آشپزخانه کار می‌کنند موقعیت شغلی تعریف شده برای خودشان داشته باشند. بهترین عملکرد ممکن را از خودشان نشان دهند و در این میان مدیر باید به شرح و تقسیم وظایف کاری کارکنان و رستوران اهمیت دهد.

قواعد و ضوابط مربوط به کار همچون ساعات کاری، حقوق و دستمزد، پاداش و مزایا از جمله قراردادهایی هستند که در روزهای اول شروع به کار و همکاری باید به طور شفاف بیان شوند.

شرح وظایف گارسون در بهترین رستوران

تبلیغات گسترده رستوران

یکی از اقداماتی که یک مدیر مدبر باید برای بهتر شدن رستورانش انجام دهد، از تبلیغات رستوران می تواند در گستره‌ی بزرگی استفاده کند. از آگهی درج شده در روزنامه گرفته تا تبلیغاتی رسانه‌ای رادیو و تلویزیون و حتی شبکه‌های اجتماعی شامل این تبلیغات می تواند باشد.

در حال حاضر شبکه های اجتماعی یکی از ارزان ترین و بهترین ابزار تبلیغاتی هستند. داشتن یک برنامه برای حضور پررنگ در فضای مجازی به خصوص اینستاگرام برای تبلیغ رستوران ها، کافی شاپ ها، فست فودها و سایر مشاغل مشابه از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است. برگزاری جشن های شبانه تا تخفیف روی برخی غذاها از جمله مواردی است که می‌تواند رستوران شما را به بهترین رستوران مبدل کند.

نظارت دقیق مدیر بر صندوق

در یک رستوران حساب کتاب آن بسیار حائز اهمیت می باشد و مدیر باید آن را مورد توجه خود قرار دهد. این فرآیند هر روز و هر هفته و هر ماه تکرار می‌شود و باید مقداری ورودی و خروجی رستوران به طور دقیق بررسی گردد.

اگر در جریان رستوران داری از این موضوع غافل شده اید خود را در معرض خطر بزرگی قرار داده اید و حتماً از حسابدار گزارش منظمی تهیه کنید. این گزارش می تواند به شما کمک کند تا با دقتی بالایی فرآیند فروش هزینه‌های رستوران و تعداد مشتریان را تحلیل کنید و برای فروش بهتر رستوران در آینده برنامه‌ریزی مناسبی اتخاذ کنید.

دقت در صندوق در بهترین رستوران

برای تبدیل شدن به بهترین رستوران باید منوی غذایی همیشه به روز شود

قیمت غذاها با تغییر هزینه های خرید مواد اولیه و حقوق و دستمزد کارکنان تغییر می کند برای همین باید منوی رستوران و قیمت آن در شرایط متفاوت تغییر کند تا همواره کسب و کار پر سودی عاید شود و یک مدیر نباید از این موضوع غافل شود. ایجاد طراحی یا لوگو برای یک منوی زیبا می‌تواند از ترفندهای تبدیل شدن به بهترین رستوران باشد.

ویژگی بهترین رستوران های جهان چیست؟

معلوم است که محبوبیت همه رستوران ها در سطح جهان یکی نیست و برای تبدیل شدن به بهترین رستوران در سطح جهان شاخصه های متنوع و بیشتری وجود دارد. اولین سوالی که به ذهن شخص در این باره می آید این است که ویژگی بهترین‌رستوران چیست؟ باید در این باره به طور جد فکر کرد چون این سوال، سوال مشترک بین مشتریان و کارفرمایان است که بدانند کدام رستوران با کدام ویژگی از دیگری بهتر است و پس از آگاهی از خصوصیات یک کسب و کار، تا چه حد ایده ها می تواند زمینه موفقیت را فراهم کند.

ارائه غذای با کیفیت:

زمانی که مردم به رستوران می روند انتظار و توقع آنها این است که از غذا لذت برده و سلامتی آنها به خطر نیفتد. بهترین رستوران در این زمینه تمام دقت خود را به کار می برد و غذای با کیفیت عالی در اختیار مشتریان قرار می‌دهد. موارد بسیاری به شما کمک می کند تا یک غذای سالم و بهداشتی را به راحتی تشخیص دهید، این موارد می‌تواند شامل ظاهر غذا، اندازه، شکل، رنگ، بافت، طعم و بوی آن باشد.

هرگاه از پخت غذایی زیاد بگذرد خواص خود را از دست خواهد داد و طعم مطلوبی نمی‌دهد. رستوران هایی که همیشه غذای با کیفیت در اختیار مردم می‌گذارند شناخته شده هستند. وارد هر شهری و محلی که شدید می توانید آدرس بهترین رستوران را از اهالی آن بپرسید و به آنجا مراجعه کنید.


بیشتر بخوانید: غذاهای مفید برای خواب بهتر


پاکیزگی رستوران:

پاکیزه بودن رستوران یک نکته بسیار ضروری است و هیچ کس دوست ندارد در محلی که کثیف است غذا خورده و خود را در معرض بیماری، مخصوصا مسمومیت‌غذایی قرار دهد و لذت یک روز خوب را با بیماری از دست بدهد. وقتی وارد یک رستوران شدید می توانید حدس بزنید این رستوران به پاکیزگی ارزش قائل است یا قائل نیست.

در رستوران غیربهداشتی حتی غذای خوشمزه نیز ارزشی ندارد زیرا افراد گرفتار مریضی و مسمومیت می‌شوند. متاسفانه رستوران غیربهداشتی شانس خود را برای تبدیل شدن به بهترین رستوران از دست می‌دهد. شما میتوانید قبل از سفارش غذا از آشپزخانه دیدن کنید.

در ضمن ذکر این نکته ضروری است که از پاکیزه بودن سرویس بهداشتی یک رستوران هم می توان حدس زد که تا چه حد به بهداشت اهمیت داده شده است.

پاکیزگی بهترین رستوران

محیط رستوران:

یکی از ویژگی های بهترین‌رستوران این است که تاثیر خوبی بر روی مشتری های خود بگذارد و فضای رستوران را دلچسب و خوشایند کند. این رستوران ها صندلی های راحت، پخش موسیقی ملایم، نور پردازی عالی و دوست داشتنی خواهند داشت و می توانند لحظات لذت بخشی را برای شما فراهم کنند.

کارکنان مودب و پاسخگو:

مناسب بودن وضعیت کارکنان و پاسخگو بودن آنها در برابر مشتریان می‌تواند ویژگی بهترین‌رستوران باشد. کارکنان باید با کمال ادب و احترام به درخواست های مشتری جواب دهند و به شکایت های احتمالی آنها رسیدگی کنند.

حضور مسئولین رستوران در کنار مشتری ها و همچنین حضور آنها در جایی که مشتری ها به صرف غذا می پردازند و پرس و جو از آنها درباره کیفیت و کمیت غذا نشانه این است که رستوران به مشتری هایش اهمیت می دهد و همواره در پی تبدیل شدن به بهترین رستوران است.

داشتن میز های شیشه ای:

از آنجایی که سطوح پلاستیکی آلودگی ها را به خود جذب می‌کنند بهتر است در یک رستوران از میزهای شیشه ای استفاده شود تا میزان و سطح آلودگی به نسبت سطوح پلاستیکی به کمترین حد خود برسد و از نظر بهداشتی نیز مورد تایید قرار بگیرد.

موسیقی زنده:

جدا از اندازه و طراحی فضای داخلی رستوران باید به آرامش درون آن نیز توجه داشت و رسالت اصلی بهترین رستوران این است که تجربه لذت بخشی را برای مشتری های خود به یادگار بگذارد تا مشتری دائمی آنجا شوند. موزیک های آرام بخش زمانی که در این رستوران ها پخش می شوند فضای خاص تر و منحصر به فرد تری برای مشتری فراهم می سازند.

در برخی از رستورانهای تهران احتمال دارد نوازندگانی در حال نواختن موسیقی باشند که مشتریان از کار آنها لذت ببرند. برگزاری جشن در این مکانها انتخاب مناسبی است اما باید به این نکته توجه کنید که برگزاری مناسبت در این مکانها هزینه بالایی دارد. زمانی که شما غذای خود را به همراه گوش دادن به موسیقی می خورید این خیلی لذت بخش است و شما بهترین رستوران را انتخاب کرده‌اید.

گردآورنده: رضا یوسف زاده


حجت میرزایی


نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری رخ در وب سایت منتشر خواهد شد

در حال بارگزاری نظرات ...